att fika på café!

fortsätter dagens inlägg som en förlängning på det förra. vänner. men idag mer konkret.

TACK finaste LinnBling och Becca aka BeccO aka Bosse för en superdupermysig fikapåcafékväll igår! precis var jag behövde efter flera dagar tentaaskrivande inlåst i min lägenhet!
Ni är fina!

Mer fika på café med goa vänner åt folket!


friendship.

gav upp pluggandet för idag och läste ut jonas helgessons bok, ett cp-bra liv. han har en hel del bra poänger, skulle kunna citera en massa ur boken, men rekommenderar er att läsa den istället! oerhört inspirerande och tänkvärd!

men ett stycke tänkte jag ändå dela med mig av som handlar om vänner. tycket det var så himla fint!

vänner har roligt tillsammans. vänner har tråkigt tillsammans. vänner delar allt med varandra. vänner tar hänsyn till varandras integritet. vänner lyssnar på varandra. vänner är tysta med varandra. vänner säger när du luktar gott. vänner säger när du luktar äckligt. vänner njuter av livets goda tillsammans. vänner delar sorg med varandra. vänner vågar säga sanningen som löser knutar och leder framåt. vänner uppmuntrar och säger att du duger som du är. vänner bjuder på mat. vänner skäms inte för att ha glömt pengar. vänner tröstar när livet är tungt. vänner säger till när du ska gå vidare. vänner skrattar ikapp. vänner gråter ihop.vänner talar allvar. vänner flamsar. vänner ser probelm. vänner ser möjligheterna. vänner bråkar. vänner kramar. vänner kan kosta. vänner ger så mycket mer. vänner ringar varandra varje dag. vänner behöver inte ringa på flera veckor. vänner ringer när det är något. vänner ringer när det inte är något. vänner gillar varandras likheter. vänner gillar varandras olikheter. vänner ger komplimanger när du köpt nya kläder. vänner gillar dina gamla vanliga kläder. vänner har en historia tillsammans. vänner har en framtid tillsammans.

vänskap, hur fint är det inte?! och vänskap kan se olika ut, och varje vänskapsrelation är fin och unik på sitt sätt!

mina vänner betyder så enormt mycket för mig! puss på er!

framtidsplaner

på torsdag när jag har lämnat in hemtentan ska jag unna mig att gå på bokrean. det blir kul.

tjoooolahopp!

dålig uppdatering.

hade fantastiska dagar i jönköping! 

tack familj, släkt och vänner för magiskt bra dagar! ingen nämnd ingen klämd. har haft roligt exakt hela tiden, eller nästan iaf!

melodifestival, bio, film, pannkaksfrukost, luncher, fika, a6, ikea, kyrkan, sushi, borttappat bankkort (och återfunnet igen..), födelsedagsfika med släkten och framför allt snack och flabb! 

alla hjärtans dag spenderade jag med min bästa kompis sen 16 år tillbaka! kunde inte fått en bättre dag!

tack alla!

nu ska jag ägna några härliga dagar åt att plugga och sätta mig in i den kriminella världen!

konstiga känsla!

nu har det drabbat mig igen. ett litet litet sug efter att bege mig ut i löpspåret. men inte vilket som helst, utan axamo elljusspår. förstår inte vad detta sug kommer ifrån. men nu kommer jag inte komma dit. axamo ligger i jönköping och där är det snö och jag är i halmstad. så det får bli löpbandet i eftermiddag istället. inte riktigt samma upplevelse, men det får gå det med:)

lyxliv!

jag ska unna mig hela FEM dagar i underbara jönköping! skolan tar inte överdrivet mycket av min tid för tillfället så jag åker dit och passar på att träffa min goa familj, några fina brudar och besöka min hemförsamling!

vilket lyxliv jag lever!



bilden talar för hur jag känner just nu - G L Ä D J E!


det är vår i luften!

vilken natt! trodde taket skulle blåsa av!

vaknade av att solen lyste in mellan persiennerna!
sitter med fönstert öppet och andas in den underbara vårluften!
det är nåt av det bästa jag vet! höra bilar som kör på gruset, barn som är ute och leker och fågelkvitter.
ja, jag tror ni fattar vad jag menar.

våren är på ingång! (hoppas jag!)

humorkväll!

vilken fantastisk avslutning det blev på denna helg! solsidan och HELA björn gustafsson-dvd:n tillsammans med en hel drös härliga människor! det är vad jag kallar lycka!
vet inte hur många gånger jag har sett filmen, men den är fortfarande det roligaste jag vet!



bilden är från merchworld.se

dimman ligger tät över halmstad idag...

...men vad gör det?!

igår var det dags för första turen med alice! gick riktigt bra. riktiga vårkänslor är på ingång nu.

danny var grym igår! blir en riktig höjdare att se honom live tillsammans med de andra i emd, men då har han ju redan tagit hem hela tjottaballongen!

hade förmånen att få leda gudstjänsten idag. är tacksam för de utmaningar jag ställs inför. det gör något med en själv, även om det kan kännas läskigt för stunden. men utan Gud hade jag då aldrig vågat. det är han som ger mig kraft och mod att göra nya saker.

nu väntar en lugn vecka (antar jag). skola först på torsdag.

börjar få lite abstinens efter jönköpingsvänner, så ni som känner er träffade kan ju ta och pallra er hit snart!


första terminen avklarad!

socialpsykologi 1-30 hp: check!

SMÅkul!

idag var det premiär, för SMÅkul. och det blev succé! 16 sköna barn och ett härligt gäng med ledare lekte, dramatiserade och fikade.
vilken fantastisk kväll det blev!
blir verkligen lycklig av att träffa barn och se dem ha roligt!
dessutom fick jag hänga med ursköna människor som jag agerat ledare tillsammans med!

torsdagar ojämna veckor kommer vara en av höjdpunkterna under våren!

att glädjas i det lilla och i det stora

hade en fruktansvärt glad kväll igår!

anledningen är bilden nedan. 
haha, är ingen idé att berätta för ingen kommer fatta eller ens tycka det är kul:P men jag skrattade i alla fall! sen var det kanske inte bara just detta som gjorde kvällen så lyckad. alla otroligt härliga, glada, goa, omtänksamma, söta och fina människor jag träffade bidrog till en hel del skratt!

 


antingen är det för att jag är uttråkad eller så har jag helt enkelt upptäckt vad mycket mer livet har att ge om man glädjer sig i de små roliga sakerna som omger en i livet. antagligen en kombination. att sluta ta saker och sig själv på för stort allvar han verkligen gett mig en massa glädje!

ikväll väntar premiär för SMÅkul! spännande!

RSS 2.0