ursäkta röran!

ursäkta röran, jag bygger om!

ut i skogen!

idag bär det ut i skogen några dar tillsammans med ett gäng härliga tjejer!

gott nytt år!


fina flickor!

ikväll har jag varit ute på landet och träffat tre fina brudar! anna, angelica och becco!
god mat, mys, prat, bonde söker fru, godis och buzz jungel party! vilken kväll!

diggar er brudar!



SNYGGINGAR! angelica, anna och becca i ukraina hösten 2007.

funderingar

funderar på att nischa min blogg.. den har en tendens att bli en aning spretig. sen är det det där dilemmat med att ha "portkod", tycker att det är lite läskigt att det kan komma in främmande människor som kan läsa om vad jag gör osv, samtidigt är det många av mina vänner som inte läser eftersom den är kodad.. ska ta mig en funderare på vad jag ska göra med min blogg. men efter nyår är det nya tag och då hoppas jag att jag har hittat min grej!

förslag på vad ni skulle vilja läsa om mottages gladerligen!


juuulen och lite till

förstår om det inte är någon som läser bloggen så dålig uppdatering som det är här! har varit borta från halmstad över en vecka och tiden har gått så otroligt fort!

har passat på att träffa vänner och familj:)

julen har spenderats ute på landet med släkten. lika mysigt som vanligt!
tänkte berätta mer snart, när jag har lite bilder att lägga upp.

har varit i halmstad över dagen och flyttat mina grejor till den nya lägenheten. kommer att stormtrivas!


jag drömmer om en jul hemma..

..och så ska det bli!
efter dagens seminarium sätter jag mig på tåget till jönköping!
ska bli så ortroligt underbart skönt och kul att komma hem en sväng! pausa från plugget och träffa nära och kära. har inte så mycket planerat än, mer än juldagarna och nyår. men är säker på att det kommer att bli riktigt najsigt! 

i morse fick jag nyckeln till min nya lägenhet! känns jättekul att flytta! är kaos här nu, fullt med kartonger.

för övrigt har helgen varit toppen! packat det sista, pluggat litegrann och hängt med gamla och nya vänner!

grattis!

kan inte sluta le, är så fruktansvärt glad!


GRATTIS SANDRA OCH JOEL TILL FÖRLOVNINGEN!!


en vecka till julafton!

nu är det bara en vecka kvar till julafton, helt galet! för mig har det varit jul sen första november, men nu är det verkligen jul på riktigt!
ser så hemskt mycket fram emot måndag när jag ska åka hem till jönköping! ska bli så skönt att bara koppla bort allt plugg ett tag! är helt trög i huvudet nu, så lite lediga dagar ska bli fint. tyvärr så går ju terminen över jul och vi har en uppsats som ska skrivas, men julia och jag är såna julfantaster att vi, trots att vi inte har kommit nåt vidare långt, struntar i att få panik. en dum uppsats ska inte få förstöra julen, inte värt det!

ikväll blir det häng hos pastorn och hans fru:) det blir nog mysigt!

tack för en grym helg!

så jag längtat efter att komma till jönköping och träffa min familj och mina vänner! och så bra det blev!

åkte i torsdags kväll, så det blev en långhelg!

i fredags fikade jag med josefine svensson, lunchade och gjorde stan med mamma (var mycket det har hänt sen sist jag var där!!). kvällen spenderades hos emma westberg. idolfinal, med allt det innebär, haha!

lördagen bestod av lite julklappshandling och kvalitétstid med pauline.
på kvällen var det klingande julkort. blir alltid lika berörd! julens budskap är för alla! DU är älskad av en Gud som föddes till jorden som människa för att vi ska få leva med honom för alltid! det är den största gåvan vi någonsin kan ta emot, en glädje och frid som består om så allt annat må rasa. Guds kärlek är till Dig!

i söndags var jag på gudstjänsten, sen hade vi kalas hemma för matte som fyllt år. på kvällen gjorde jag ett sista ryck för helgen och träffade therese, fikade med mona och snicksnackade med tilda. en fin avslutning på en underbar helg! förstår verkligen varför jag har saknat jönköping!!

nu är det en vecka kvar här i halmstad innan jag tar jullov. det blir plugg och packa till flytten. men först ska vi gå o titta på luciatåg!


Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

idag hurrar jag för min lillebror som fyller 17 år!
GRATTIS MATTIAS!


det snöar i halmstad

det verkar som vi också är på väg att få det riktiga vintervädret som alla andra drabbats av!

är så sjukt tacksam för församlingen här! vilka otroligt underbara och uppmuntrande människor! jag ledde gudstjänsten idag och som vanligt när jag pgjort något var jag väl inte jättenöjd med min insats efteråt. men oj så många uppmuntrande ord jag fick,  blir helt varm i hjärtat när jag tänker på det!
för några år sedan kunde jag aldrig tro att jag skulle stå och leda ett möte bara så där. att stå inför människor och prata har varit det värsta jag vetat genom alla år i skolan (nervös flera veckor innan), men för GUD är ingenting omöjligt. det är allt jag kan säga, för i mig själv hade jag aldrig vågat. kanske inte låter som någon stor grej, men för lilla mig är detta stort;)

i övrigt så längtar jag något så grymt till nästa helg då jag ska åka hem till mitt älskade jönköping, träffa min familj och mina vänner, HURRA!!
först en vecka med tentainlämning och uppstart av ny kurs.



har ett tips för dagen med, EMD's nya skiva! ljuvliga toner från ljuvliga pojkar! (kolla in blicken på 02:38;))


december

har inte haft något roligt att skriva om den senaste veckan, därav den dåliga uppdateringen. har typ bara pluggat, men ändå känns det inte som tentorna blivit så bra.. men det stuntar jag i nu, för jag vill njuta av att det har blivit december!

sitter och tittar på en väldans massa avsnitt av leilas jul. typ det mysigaste programmet! hur sugen blir man inte på att själv baka och greja?! kanske ska ge mig på något av det i mitt nästintill obefintliga kök! när jag blir stor, då vill jag ha ett stoooort kök där jag kan leva ut mina drömmar!




leilas jul.

snart dags att sova, imorgon ska jag nämligen leda gudstjänsten!

over and out!

RSS 2.0