hälsa på mitt nya hem...

Igår ringde det en tjej som gått det programmet jag ska gå på högskolan för att berätta om utbildningen o så. Hur bra som helst! Lät som en kanon utbildning! 
Det var verkligen ett bönesvar! Har inte tänkt så mycket på skolan innan, men denna veckan har jag börjat göra det o oron över vad som komma skall har vuxit inom mig. Men när hon ringde var det som en vink om att jag inte behöver vara orolig och att jag är på rätt väg. Vi får väl se... Det är spännande nästan jämt!

I morgon åker Mona och jag till Halmstad:) Ska bli kul att komma dit lite innan allvaret börjar. Så kul att det verkligen blir av!




nu är det nära, mina kära..

Hyreskontraktet är påskrivet, antagningen till högskolan har kommit, min reparerade cykel står redo att användas, det målas möbler och mitt rum är fullt av lådor och kassar. Med andra ord jag är redo att flytta:) I morgon är det en månad kvar till uppropet.

I denna blogg kommer ni att få följa en liten flickas väg från att ha varit inbiten jönköpingsbo till att stå på egna ben i en helt annan stad, Halmstad

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0